Zingen

Les-Paul-log

Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven, ingegeven door mijn Molukse achtergrond. Bij iedere gelegenheid wordt er wel muziek gemaakt of samen gezongen, en in bijna ieder Moluks gezin staat er minstens één gitaar. In mijn geval was die van mijn vader. Via die gitaar ben ik uiteindelijk gaan zingen en duurt mijn 30-jarige muzikale carrière nog steeds voort. Als lead- en backingvocalist heb ik voor diverse projecten, bands en bekende artiesten gewerkt en heb ik veel mooie dingen gedaan. Variërend van grote evenementen en concerten (o.a. Nationaal Songfestival, Paaspop) tot aan bruiloften en een optreden op het hoofdpodium van het Glastonbury Festival in Engeland. In 2023 en 2024 doe ik een theatertour met mijn vrienden en vriendinnen van The Royal Dutch Scam.

De liefde voor muziek en het zingen zal altijd blijven en die wil ik ook graag delen met anderen. Je wordt er vrolijk en energiek van, het zorgt voor onderlinge verbinding en plezier en muziek kan je laten horen wat je niet in woorden kan zeggen.

Zangcoaching of zangworkshop

Zoek je een activiteit om het groepsgevoel te versterken? Of om meer verbinding aan te brengen in je team of organisatie? Boek dan een een leuke zangworkshop of muzikale energizer! Je hoeft absoluut niet te hoeven kunnen zingen, zolang je maar plezier beleeft aan muziek. De workshop begint meestal met eenvoudige opwarm oefeningen voor de stem en eindigt in swingende meezingers. De energizer kan ritmisch zijn, vocaal of een combinatie van beide. Zowel de zangworkshop als de muzikale energizer zijn geschikt als teamactiviteit maar kunnen ook worden aangeboden als onderdeel van grotere bedrijfsevenementen.

Geschikt voor 8-100+ personen.

Muziekworkshop op maat

Muziek kan ook een middel zijn om elkaar beter te leren kennen en om een gesprek te beginnen. Ben je een liefhebber van pop, jazz, hip hop of raï? Welke betekenis geef je aan muziek? Waar word je rustig van of van welk nummer krijg je enorm veel energie? Welk verhalen zitten achter jouw lievelingsnummers en hoe kunnen die verhalen zorgen voor onderlinge verbinding? Afhankelijk van je wensen maak ik graag een workshop op maat. Voor je team, vriendenclub, je familiereünie of bewoners in je wijk. Eigenlijk voor iedereen dus.

Neem contact met mij op en ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden.