Training en faciliteren

Een van mijn drijfveren is om mensen in beweging te krijgen. Door ze te enthousiasmeren. Door ze een ander of nieuw inzicht te geven. Of door ze uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Waarschijnlijk was die drijfveer onbewust de reden dat ik ooit Psychologie ben gaan studeren en dat ik uiteindelijk na jarenlang in het HR-vak te hebben gewerkt, ook trainer ben geworden. Het werken met groepen mensen betekent voor mij ook elkaar ontmoeten, verhalen vertellen en kennis doorgeven. Contact maken, verbinding. Is dat niet de kern van wat we door de eeuwen heen hebben gedaan?

Wat bied ik?

  • Als Diversity trainer bied ik een fijne en intensieve samenwerking met Trickle voor D&I (diversiteit & inclusie) trainingen en workshops. Kijk hier voor hun aanbod.
  • Een (op maat gemaakte) interactieve workshop over beeldvorming waarin aan de hand van (door deelnemers zelfgemaakte) foto’s het gesprek wordt gefaciliteerd over stereotypen en vooroordelen, niet alleen over anderen maar ook over die van jezelf.
  • Een resultaatgerichte begeleiding van sessies van teams, organisaties of groepen mensen. Bijv. teambuildingsdagen, veranderevents of gespreksavonden.
  • Open en waardevolle intervisie bijeenkomsten van (management)teams of besturen van kleine tot middelgrote organisaties.
  • Dagvoorzitterschap of moderator voor een vloeiend en prettig verloop van je evenement.

Wat neem ik mee?

Kennis en ruime ervaring op het gebied van:

  • Faciliteren van interactieve groepsbijeenkomsten of teamsessies met actieve werkvormen
  • Seksuele -, genderdiversiteit en genderexpressie
  • LHBTI+-acceptatie -en emancipatie
  • Diversiteit & inclusie

Verder breng ik een groot netwerk mee aan mensen en organisaties in bovengenoemde gebieden. En een flinke dosis enthousiasme, verwondering, humor en openheid. Benieuwd naar mijn aanpak en wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem vrijblijvend contact op. Iedere vraag is anders en iedere bijeenkomst of event vraagt om een eigen aanpak. Daarom maak ik graag een offerte op maat, na een kennismakingsgesprek waarin we samen ideeën, doelen en verwachtingen voor je bijeenkomst of event bespreken.

Voor de trainingen en workshops van Trickle verwijs ik je graag door naar hun website.