Over deze blog

Sharetoconnect – de kracht van delen

Al die verhalen achter mensen. Al die mensen bij de bushalte, in de kroeg of op dat feest waar de verveling bijna toeslaat. Ze boeien, ontroeren en inspireren me.

Elkaar ontmoeten, verhalen vertellen en kennis doorgeven, dat is toch de kern van wat we door de eeuwen heen hebben gedaan. Contact maken, eigenlijk. Verbinding zoeken en zorgen voor overlevering. Een brug slaan. En hopen dat anderen geraakt worden, of gewoon plezier hebben. Of dat er iets nieuws uit komt. Een origineel idee, een nieuw inzicht, de reis die je altijd al wilde maken. Of de volgende stap die je in je leven of loopbaan wilt zetten.

Sinds de laatste bliksemflits in onze oeroude geschiedenis zijn we in staat om onze verhalen en kennis heel snel met elkaar te delen. Wereldwijd zijn we niet meer dan een paar klikken op knopjes van elkaar verwijderd. Met beeld, woord en geluid.

Dat is toch prachtig.

En daar wil ik graag gebruik van maken. Omdat ik nieuwsgierig ben naar al je verhalen. Maar ook omdat ik hoop dat je iets aan mij hebt. Aan mijn gedachten, (reis)ervaringen en de dingen die ik meemaak, belangrijk, mooi of interessant vind.

Gewoon. Omdat het kan. En om de kracht van delen.IMG_4815